Seminar From Networks to Adwords
 
Hoe veilig is jouw data in The Cloud? Wat gebeurt er met jouw data als je Cloud provider failliet gaat? En vooral; welke maatregelen kun je zelf nemen om ervoor te zorgen dat jouw data veilig en beschikbaar blijft! Wat is de beste manier om met Adwords om te gaan? Wat zijn de voordelen, maar vooral: wat zijn de valkuilen? Deze en andere vragen zullen worden behandeld tijdens het seminar From Networks to Adwords.

Datum Dinsdag 15 mei 2012
Locatie Westerunie in Amsterdam


Programma
 
15.45 uur Ontvangst
16.00 uur Cloud Computing, vanuit privacyrecht, contractenrecht en faillissementsrecht - door Hester de Vries, Otto Sleeking en Maurits Bos (Kennedy Van der Laan)
17.00 uur Pauze
17.15 uur Adwords - wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de juridische grenzen daarbij? - door Annemieke van Herk (Inboundmarketing.nl), Maarten Schut en Sophie van Loon (Kennedy Van der Laan)
18.15 uur Borrel


Wil je dit evenement bijwonen, vul dan onderstaande gegevens in:

 *
Voornaam + Achternaam
 *
 *
 *
 *
012-3456789
06-12345678
 *
naam@bedrijf.nl
 


 
  Deze e-mail bevat vertrouwelijke informatie en mag uitsluitend worden gebruikt door de geadresseerde of andere personen binnen de organisatie van de geadresseerde die bevoegd zijn om kennis te nemen van de informatie die deze e-mail bevat. Alle diensten worden verricht door Kennedy Van der Laan N.V. op basis van onze algemene voorwaarden die u kunt raadplegen,uitprinten en downloaden op www.kvdl.nl. Deze algemene voorwaarden bevatten een beperking van aansprakelijkheid. Kennedy Van der Laan N.V. is in het Handelsregister ingeschreven onder nummer 34261155.  
...